Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για τη μη κλήση Πηλέα στην Εθνική: «Θεωρούμε ότι ο Πηλέας αδικείται από τη μη κλήση του στην Εθνική ομάδα. Έσκυψε το κεφάλι και δούλευε, περιμένοντας την ευκαιρία του έχοντας μπροστά του τον Καζού. Όταν πήρε την ευκαιρία, την άρπαξε από τα μαλλιά. Σε μια ομάδα που διεκδικεί πράγματα, άξιζε της κλήσης. Το ίδιο ισχύει και για τον Ματίγια Σπόλιαριτς. Μπορεί να μην είχε τα πολλά λεπτά λόγω του τραυματισμού του, περιμέναμε ότι θα είχαμε και τους δύο στην Εθνική. Θέλαμε να εκφράσουμε το παράπονο μας και για τους δύο. Να πούμε και για τον Μαγιαμπέλα, ότι κλήθηκε στην Εθνική Νοτίου Αφρικής για πρώτη φορά ενώ αγωνίζεται στην Κύπρο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

-Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Είναι κομβικής σημασίας. Έχουμε την ευκαιρία να πιάσουμε την ΑΕΚ στη βαθμολογία. Όμως όπως είναι το φετινό πρωτάθλημα, δεν κοιτάς μόνο προς τα πάνω αλλά και προς τα κάτω, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι».

-Για Κακόριν: «Αν ήταν στο χέρι μας θα τον κρατούσαμε. Είναι πολύ δύσκολο. Θα το παλέψουμε. Είναι κόσμημα για το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για τον κόσμο: «Η μέρα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα επηρεάζει. Είναι πολλοί που δεν θα προλάβουν να φύγουν από τις δουλειές τους».