Παρακολουθήσαμε ένα απολαυστικό παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» μεταξύ δύο εξαιρετικών ομάδων. Οι δηλώσεις των προπονητών τους στη διάσκεψη Τύπου που ακολούθησε, ήταν ωστόσο (το λιγότερο) απογοητευτικές.
Τόσο αρχικά ο Αλεξέι Σπιλέφσκι όσο κι ο Χένινγκ Μπεργκ, έριξαν το φταίξιμο στη διαιτησία. Ο προπονητής του Άρη δήλωσε πως… δεν θέλει να χάνει την υγεία του, ο τεχνικός της Πάφος FC μίλησε για πέναλτι που δεν δόθηκαν, ακόμη και για την τελευταία φάση που η μπάλα χτυπάει ξεκάθαρα στο σώμα του παίκτη της ομάδας της Λεμεσού!!!
Κρίμα και πάλι κρίμα, κύριοι. Ενώ περιμένουν άπαντες τις τοποθετήσεις δύο εκ των κορυφαίων προπονητών στην Κύπρο για ένα παιχνίδι που πραγματικά απόλαυσαν οι πάντες, στο τέλος δεν υπήρξε σχεδόν καμία τεχνική ανάλυση από τους ίδιους –αυτό δηλαδή που όλοι θα ανέμεναν, παρά μόνο δηλώσεις για τη διαιτησία που σε καμία περίπτωση δεν καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.
Με τέτοιες δηλώσεις-φθηνές δικαιολογίες, το μόνο που κατάφεραν ήταν να αδικήσουν την προσπάθεια των ομάδων τους, αλλά και τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Ανδρέας Βεντούρης