Η αυλαία της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ανοίγει στην «Αρένα» και το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και την ΕΝΠ.
Η κάθε μία από τις δύο ομάδες έχει τους δικούς της στόχους και ένας άνθρωπος που φόρεσε την φανέλα και των δύο ομάδων, ο Άλεξ Ντα Σίλβα μίλησε στο
balla.com.cy για την σημαντική αναμέτρηση.
«Περιμένω να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Φαβορί είναι η ΑΕΚ αλλά η Ένωση διαθέτει πολύ καλή ομάδα και μπορεί να κάνει την έκπληξη. Εξάλλου το έδειξε και σε προηγούμενα παιχνίδια ότι μπορεί να το κάνει και κόντρα σε ομάδες που είναι πιο ψηλά. Εύχομαι να νικήσει η Ένωση (γέλια) αλλά περιμένω ένα καλό παιχνίδι» μας είπε αρχικά και πρόσθεσε για το αν η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα:
«Ναι, και βέβαια μπορεί, είναι καλή ομάδα, όπως καλή ομάδα είναι και το ΑΠΟΕΛ με το οποίο περιμένω ότι θα παλέψει για τον τίτλο. Η μάχη θα είναι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες πιο πίσω αλλά περιμένω ότι αυτό το… δίδυμο θα πάει μέχρι τέλους. Παρακολουθώ στενά το πρωτάθλημα της Κύπρου και είναι πολύ καλό και ανταγωνιστικό το φετινό».
Για τα παιχνίδια ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Γουέστ Χαμ: «Μακάρι να προκριθεί η ΑΕΚ αν και είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ καλό για την Κύπρο που η ΑΕΚ παίζει σε αυτό το επίπεδο και πολύ καλό για την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης και ο Τεχνικός Διευθυντής Τσάβι Ρόκα κάνουν εξαιρετική δουλειά και γι’ αυτό η ΑΕΚ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται».

Χρίστος Χρίστου