Ο Βίκτορ Όσιμεν ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως δουλεύει σκληρά, ώστε κάποια μέρα να ικανοποιήσει το όνειρό του, το οποίο είναι να αγωνιστεί στην Premier League. Ένα από τα πρόσωπα της φετινής σεζόν είναι ο Βίκτορ Όσιμεν. Ο 24χρονος Νιγηριανός έχει πετύχει 19 γκολ σε 24 εμφανίσεις του στη Serie A και μαζί με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια οδηγούν τη Νάπολι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τη Δευτέρα (6/3) κατά τη διάρκεια βράβευσής του από δημοσιογράφους αναφέρθηκε στους στόχους του τα επόμενα χρόνια: “Παίζω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, τη Serie A και είναι απίστευτο. Πολλοί θεωρούν πως η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα.

Δουλεύω σκληρά, ώστε να βεβαιωθώ πως θα ικανοποιήσω το όνειρο μου και να παίξω στην Premier League κάποια μέρα. Αλλά όπως είπα είναι μία διαδικασία και θέλω να διατηρήσω το μομέντουμ” δήλωσε, ενώ καθόταν δίπλα στο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, τον ισχυρό άνδρα της Νάπολι. Ο Όσιμεν έχει συμβόλαιο με τους παρτενοπέι έως το καλοκαίρι του 2025, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail, ήδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ βολιδοσκοπούν την περίπτωσή του. Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν εξελίξεις τους επόμενους μήνες.