Θεωρείται…κάτι σαν υποχρέωση από εδώ και πέρα. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ  να νικήσουν τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ και να αρχίσουν τη δεύτερη φάση από θέση ισχύος στη βαθμολογία.
Θα είναι και το πρώτο τεστ-αντίδρασης, μετά την αποτυχία στο κύπελλο και ο Μιλόγεβιτς προσπάθησε να μεταφέρει σε όλους ότι το κύπελλο τελείωσε και είναι ώρα να τα δώσουν όλα για να γίνουν πρωταθλητές.
Αναφορικά με…το φλέγον θέμα που αφορά τα αγωνιστικά νέα, προκύπτει αναμονή για κάποιους παίκτες, κατά πόσο θα επιστρέψουν τη Δευτέρα το βράδυ, ή θα περιμένουν την έναρξη της β’ φάσης.
Ο Φεράρι και ο Σατσιάς πάνε καλύτερα αλλά παραμένουν αμφίβολοι για τη Νέα Σαλαμίνα όπου θα απουσιάσει ο Θεοδώρου ενώ προκύπτει αναμονή για το Γουίλερ και το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη στη διάρκεια του αγώνα με την Ομόνοια.
Λογικά, θα είναι έξω και ο Μπεν. Από εκεί και πέρα, μετρά στα θετικά, η επιστροφή του Σούσιτς που μαζί με τον Τσεπάκ θα δώσουν λύσεις στα άκρα της άμυνας, καθώς και του Καρώ.
Πανέτοιμοι οι  Σαρφό και Κβιλιτάια για να επιστρέψουν στην 11άδα και ο προπονητής παρά τις απουσίες μπορεί να παρατάξει μία ομάδα ικανή να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια νικηφόρα.