Εν αναμονή της επιστροφής του Μοχάμεντ Μπεν ( βλέπε τέλος Μαρτίου), έχουν λόγο στο ΑΠΟΕΛ, να καμαρώνουν και να απολαμβάνουν μία 5άδα παικτών που δείχνει ικανή και έτοιμη για όλα, ώστε να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Δώνης, από δεξιά, ο Βιγιαφάνες από αριστερά και άλλοτε από τον κεντρικό διάδρομο, ο Σαρφό στο γνώριμο του ρόλο  και οι Μακέντα-Κβιλιτάια στην επίθεση, είναι αυτή την στιγμή ότι καλύτερο διαθέτει η ομάδα του Μιλόγεβιτς.
Πρόκειται για ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι θεωρούνται και είναι το βαρόμετρο για να μπορεί η ομάδα να νικήσει τους αντίπαλους της.
Ο καθένας και όλοι μαζί, μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα και εν όψει του μίνι πρωταθλήματος ( βλέπε δεύτερη φάση) αυτό για το οποίο πρέπει να εύχεται ο Σέρβος προπονητής, είναι να τους έχει στη διάθεση του αν είναι δυνατόν σε όλα τα ματς.
Αν μάλιστα, καταφέρουν στις δυο πρώτες αγωνιστικές της β’ φάσης, να κρατήσουν την ομάδα στην 1η θέση και εν όψει του ότι θα επιστρέψει στη συνέχεια ο Μπεν, τότε μπορεί να γίνει αντιληπτό, τι μπορεί να ακολουθήσει.
Από την Τετάρτη αρχίζει η προετοιμασία εν όψει Ομόνοιας και ο Μιλόγεβιτς, θα γνωρίζει τα αγωνιστικά νέα, ώστε να ετοιμάσει το πλάνο του μεγάλου ντέρμπι.