Το πρόσημο για την φετινή Γιουβέντους θα καθοριστεί από την παρουσία της σε Europa League και στο Coppa Italia, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να μην έχει ωστόσο πλήρη στήριξη από τη διοίκηση και την Gazzetta dello Sport να το αποτυπώνει αυτό με ανάγλυφο τρόπο.
Η Γιουβέντους είδε τα όνειρά της για επιτυχία στη φετινή Serie A να γίνονται σκόνη και θρύψαλλα μετά από την αφαίρεση 15 βαθμών που της επιβλήθηκα για την υπόθεση με τα ψευδή λογιστικά στοιχεία, και το γεγονός αυτό αναγκάζει την βέκια σινιόρα να ψάχνει την επιτυχία μέσα από άλλες διοργανώσεις.
Αυτές είναι το Coppa Italia όπου βρίσκεται στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει δύο ματς την Ίντερ αλλά και το Europa League, με τους μπιανκονέρι να κοντράρονται με την Ναντ με φόντο μία θέση στους “16” του τουρνουά (1-1 το πρώτο ματς στο Τορίνο).
Αυτή τη στιγμή πάντως, το μέλλον του Αλέγκρι στον πάγκο της ομάδας μόνο ευοίωνο δεν διαγράφεται, με την “Gazzetta dello Sport” να θεωρεί πως αυτό κρέμεται από μία κλωστή και να το αποτυπώνει άκρως παραστατικά, μέσω του σημερινού (18/02) πρωτοσέλιδού της.

«Ο Μαξ κρέμεται από μία κλωστή», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, όπου ο Αλέγκρι εμφανίζεται σε ιδιαίτερα άβολη θέση, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο προπονητής ποντάρει στα δύο Κύπελλα αλλά την ίδια ώρα η διοίκηση δεν θεωρεί πως είναι ο κατάλληλος για να καθοδηγήσει το νεαρό γκρουπ παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ.