Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για το ματς: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα παραδοσιακό ντέρμπι, έστω κι αν κάποιοι δεν το θεωρούν ντέρμπι. Είδα το πρωί κάποιες τοποθετήσεις από συναδέλφους που δεν το θεωρούν ντέρμπι. Το παιχνίδι είναι στο 50-50, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Αυτό που μας στοιχίζει είναι η έλλειψη σταθερότητας και συνέπειας. Αυτό θέλουμε να εξαλείψουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Τον πρώτο λόγο έχει το ΑΠΟΕΛ αλλά θα πάμε στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο τη νίκη».

-Για την ενίσχυση: «Η διοίκηση έκανε το καθήκον της. Ξόδεψε πολλά χρήματα, ήταν ο πιο δαπανηρός Ιανουάριος τα τελευταία 11 χρόνια. Τόσο για τα συμβόλαιά τους όσο και για τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να αποκτηθούν».

-Τα αγωνιστικά: «Όλοι οι νέοι είναι στην αποστολή. Ο Χουσαΐν ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Εκτός είναι ο Βουκασίν, ο Κολ, ο Χάμπος και ο Γιόστεν. Ο Μαυρίας προπονήθηκε κανονικά».

-Για την απόκτηση του Εκπολό: «Ότι ήθελε ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, η διοίκηση του το πρόσφερε. Απ’ εκεί και πέρα, καθρέφτης είναι το γήπεδο».

-Για τη συνέχεια: «Είμαστε αρκετούς βαθμούς μακριά από την 3η θέση. Υπάρχουν όμως αρκετά παιχνίδια ακόμη, θα δούμε στη συνέχεια τι μπορούμε να πετύχουμε. Θα δούμε και την εξέλιξη του κυπέλλου αφού όπως είναι τα πράγματα, μας ενδιαφέρει. Τον Μάιο θα κάνουμε τον απολογισμό».

-Για τον ορισμό του αγώνα με την ΑΕΚ την Καθαρά Δευτέρα στις 15:30: «Υπάρχουν σφοδρότατες αντιδράσεις από τον κόσμο. Η μέρα δεν αλλάζει, τουλάχιστον να πάει στις 17:00. Είναι μια λογική ώρα. Δεν θεωρούμε ότι θα υπάρχει πρόβλημα αστυνόμευσης του αγώνα. Αν θέλουμε να παίζουμε με άδειες εξέδρες ας βάζουμε τα παιχνίδια στις 13:00 το μεσημέρι».