Μετά την μεγάλη νίκη του ΑΠΟΕΛ με ανατροπή επί της Ομόνοιας, ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε τα ακόλουθα:
«Το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Τα παιχνίδια είναι διπλά και θέλαμε να έχουμε ένα καλό σκορ. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και θα παιχτεί το δεύτερο την 1η Μαρτίου. Στο α’ ημίχρονο είχαμε λανθασμένες αποφάσεις, ήμασταν αργοί και δεν κάναμε πολλά από αυτά που είπαμε. Φυσιολογικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, βελτιώσαμε πράγματα στο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι και πετύχαμε δύο γκολ.
Μπερδεύτηκα κι εγώ με τα ακυρωθέν γκολ. Δεν ξέρω πότε πρέπει να μετρήσει, πότε όχι, πότε να παρέμβει το VAR. Αυτό το γκολ δεν μπορούσε να ακυρωθεί, δεν έγινε κάτι στην φάση. Η φάση του Καρώ ήταν μπροστά στα μάτια μου δεν τον άγγιξε και αποβλήθηκε. Αυτά παίζουν ρόλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδωσαν τα πάντα στο β ημίχρονο και με την παρουσία του κόσμου στο πλευρό μας τα καταφέραμε. Κάτω τα κεφάλια, έχουμε σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή, συνεχόμενα ματς μαζεμένα. Περιμένω και άλλους παίκτες να επιστρέψουν. Ετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια. Βάζουμε το Κύπελλο στην άκρη, τελείωσε το α’ ημίχρονο και περιμένουμε τη ρεβάνς που θα είναι πιο δύσκολο».

Για το πώς εξηγεί την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου: «Δεν ήταν μόνο ένας παίκτης ή κάτι που μπορούσαμε να διορθώσουμε, πολλοί παίκτες δεν είχαν κινητικότητα, δεν ζητήσαν μπάλα, δεν μας βγήκε. Παίρναμε λάθος αποφάσεις. Γι’ αυτό υπάρχει και το ημίχρονο, έχουμε διορθώσει, έχουμε αντιδράσει. Αλίμονο αν είχαμε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο νομίζω διορθώσαμε, δεν είναι εύκολο».

Για το γεγονός ότι δέχονται γκολ στα τελευταία παιχνίδια… «Δεν θα συμφωνήσω για το ότι δεχόμαστε το γκολ τι είμαστε εμείς να μην δεχόμαστε; Όταν δέχεσαι το γκολ είναι ότι δεν έχεις καλή άμυνα… Όλοι παίζουν άμυνα όλοι παίζουν επίθεση. Δεν σας κρύβω όταν εγώ ερχόμουνα με δυο-τρεις ευκαιρίες βάζαμε ένα γκολ και κερδίζαμε. Τώρα έχουμε και ποιοτικούς παίκτες, Μπεν και Μακέντα μας βοήθησαν πολύ, έχουμε έξω Δώνη, Βιγιαφάνες. Τα τελευταία δυο-τρία παιχνίδια δεχθήκαμε γκολ νωρίς, ΑΕΚ και Απόλλων. Αυτό πώς εξηγείται; Το ποδόσφαιρο παίζεται για το γκολ, είναι απλό, να βάζεις ένα περισσότερο από τον αντίπαλο για να κερδίσεις».

Για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του: Εγώ πραγματικά μου αρέσει αυτή η αντίδραση, οι παίκτες δείχνουν χαρακτήρα, μιλάμε σε καθημερινή βάση και το δουλεύουμε στις προπονήσεις. Δεν μπορείς ποτέ να παρατάς κάτι, ό,τι και να γίνει, παίζεις για την ομάδα σου, τη φανέλα, την ιστορία. Καμία φορά τα πράγματα δεν έρχονται έτσι, είναι άνθρωποι. Ξέρουν ότι αυτό που θέλουν είναι να δώσουν ψυχή, να παλέψουν και να μην φοβούνται τίποτα. Είναι ωραίο να κάνεις αυτές τις ανατροπές. Έχει μεγάλη σημασία κι αν έχεις μείνεις με δέκα παίκτες. Ο αντίπαλος μας πίεζε αλλά όταν είχαμε μπάλα θέλαμε να κάνουμε οργανωμένες επιθέσεις και γι’ αυτό ήρθε το γκολ και νομίζω δίκαια το βάλαμε.

Για τον Ντάλσιο που έγινε νωρίς αλλαγή με τον Απόλλωνα και στο γήπεδο βγάζει εξαιρετική αντίδραση: «Εγώ έτσι λειτουργώ. Πάντα διαλέγω καλύτερη ομάδα, δυνατή. Δεν είναι φτιαγμένη από τους καλύτερους παίκτες. Από τις καλύτερες λύσεις που πιστεύω εγώ με τους συνεργάτες μου. Σήμερα μπορεί να είχαμε δυο-τρεις παίκτες στον πάγκο που να άξιζαν να παίζουν. Έχει γίνει πάρα πολλή δουλειά. Βάση για κάθε παίκτη είναι η αυτοπεποίθηση. Ο Ντάλσιο κάνει πάρα πολλή δουλειά και δεν είναι η φυσική του θέση. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι. Το έχουν καταλάβει 100% οι παίκτες».

Για τα στημένα: «Σίγουρα οι στημένες φάσεις είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Εκεί που μας έλειπε ο Βιγιαφάνες που έχει πάρα πολύ καλά κτυπήματα είχαμε λίγο πρόβλημα μέχρι να ΄ρθει ο Μπεν. Έχουμε παίκτες καλούς στο ψηλό παιχνίδι κι αν έχουμε καλούς εκτελεστές έχουμε ευκαιρία».