Ο Vana Alves παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο #Stoiximan #PASPTopSave της 18ης Αγωνιστικής. Παράλληλα ο τερματοφύλακας του Άρη δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την αναγνώριση της απόκρουσης μου με τη ψήφο του κόσμου. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και βοήθησαν στο να λάβω αυτό το βραβείο»
Πως βλέπεις το επίπεδο του πρωταθλήματος μας σε σύγκριση και με το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας;
«Είναι αξιοσημείωτο ότι το Κυπριακό πρωτάθλημα, από πέρσι που είμαι στη Κύπρο, βελτιώνεται και είναι πιο ανταγωνιστικό. Επειδή δεν είμαι πολλά χρόνια εδώ έχω ρωτήσει και τους κύπριους συμπαίκτες μου και έχουν την ίδια άποψη. Η μάχη του πρωταθλήματος γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική. Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετές κυπριακές ομάδες που θα είχαν καλή αγωνιστική παρουσία στην πρώτη κατηγορία Πορτογαλίας»
Ο Άρης έχει νέα έδρα πλέον. Μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για το νέο γήπεδο;
«Είναι το σπίτι μας και ελπίζω να το μεταμορφώσουμε σε ένα φρούριο και οι φιλοξενούμενες ομάδες να ξέρουν από πριν ότι θα έχουν ένα πολύ δύσκολο έργο. Ελπίζω σε αυτό το γήπεδο ο αγωνιστικός χώρος να παραμείνει πάντα σε άριστη κατάσταση ώστε να μπορούμε να παρουσιάζουμε υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο. Γενικά πιστεύω ότι το νέο μας σπίτι είναι πολύ όμορφο»