Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με τον Βόλο σε ένα ματς που ο στόχος των πράσινων είναι να έχουν άλλη μια νίκη και -εάν είναι δυνατόν- με την ίδια καλή εμφάνιση που είχε και στο ματς του πρώτου γύρου.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχοντας μείνει ικανοποιημένος σε πολλά σημεία από την εμφάνιση της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη και έτσι οι σκέψεις που κάνει είναι να μην διαφοροποιήσει την 11άδα.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα η αμυντική γραμμή δεν θα διαφοροποιηθεί καθώς παρά το γεγονός ότι ο Μάγκνουσον είναι έτοιμος να παίξει εκτιμάται ότι δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός αλλά απλώς θα πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Η μια αλλαγή που φαίνεται ότι θα έχει η 11άδα έχει να κάνει με τον Τσέριν. Ο Σλοβένος αναμένεται να είναι στον πάγκο με τον Κουρμπέλη να μένει δίπλα στον Ρούμπεν και τον Μπερνάρ να παίρνει και πάλι τον ρόλο που είχε μέχρι τώρα, δηλαδή, μπροστά από τους δύο και πίσω από τον επιθετικό. Στο ένα άκρο θα είναι ο Μαντσίνι που θα ξεκινήσει και πάλι στην 11άδα ενώ το μεγάλο ερώτημα είναι το ποιος θα είναι στο άλλο άκρο… Ο Κλεϊνχέισλερ ή Παλάσιος, χωρίς να φαίνεται μέχρι τώρα το ποιος έχει το προβάδισμα. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να είναι και πάλι ο Ιωαννίδης.