Στην Αρένα με την ΑΕΚ, έμειναν στον πάκο οι Μαρκίνιος και Μακέντα, αλλά όταν μπήκαν οι δύο στο γήπεδο (όπως και ο Ντογκαλά) άλλαξε προς το καλύτερο η ομάδα του Μιλόγεβιτς.
Θυμίζουμε ότι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, άρχισε με Εφραίμ και Μπεν στα άκρα με τον τελευταίο να αλλάζει θέση μαζί με τον Ντάλσιο.
Οι Μακέντα και Μαρκίνιος όμως, θεωρούνται παίκτες βασικής 11άδας και το ζητούμενο είναι πως θα γίνει η διαχείριση από τον Μιλόγεβιτς, εν όψει συνέχειας και προ των πυλών, είναι η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.
Θέμα χρόνου επίσης, η επιστροφή Λούκας Βιγιαφάνες. Αν όχι με τον Απόλλωνα ( ίσως να προλάβει) τότε με την ΕΝΠ, ο Αργεντινός μπαίνει  στην ομάδα, όπως επίσης και ο Τάσος Δώνης που μετρά αντίστροφα για την επιστροφή.
Δημιουργείται ήδη πολυκοσμία μεσοεπιθετικά και το στοίχημα του Μιλόγεβιτς, είναι να καταφέρει…να ταιριάξει καλύτερα και αποτελεσματικά όλους τους παίκτες, εν όψει ότι το πρωτάθλημα εισέρχεται στην τελική ευθεία.
Υπάρχει πλέον και ο φορμαρισμένος Κβιλιτάια που παρουσιάζεται ανανεωμένος και δεν τίθεται θέμα διλήμματος για τον προπονητή, η περίπτωση του Γεωργιανού .
Προδικάζεται έντονος συναγωνισμός για τις θέσεις των δύο ακραίων επιθετικών καθώς και του παίκτη που θα κινείται πίσω από τον σέντερ φορ, με τον Ντάλσιο, αν και βελτιωμένο να γίνεται αουτσάιντερ, στην παρουσία Μακέντα αλλά και με την επιστροφή Βιγιαφάνες.