Στην ΑΕΛ φέρονται να κινούνται τα πράγματα ως προς την διαδοχή του Ανδρέα Σοφοκλέους με την ύπαρξη δύο ενδιαφερόμενων όπως βγαίνει μέσα από τις πληροφορίες. Η μια αφορά την πλευρά του Άραβα επενδυτή και η άλλη την πλευρά ενός Ευρωπαίου, κάτι που σας είχαμε πληροφορήσει εδώ και αρκετές μέρες.
Δεν έχει προκύψει καμία συμφωνία με κανένα από τις δύο πλευρές ακόμη, με τις επαφές να συνεχίζονται. Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν  ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε εντατικοποίηση της πλευράς του Ευρωπαίου επενδυτή με συναντήσεις και συνομιλίες.
Οι φίλοι της ομάδας παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις και σίγουρα περιμένουν και οι ίδιοι το ποια θα είναι η επόμενη μέρα της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί για να γίνει η οποιαδήποτε μετάβαση είτε στην μια πλευρά, είτε στην άλλη θα χρειαστεί να περάσει ένα χρονικό διάστημα.
Εννοείται πως έχει και μεγάλη σημασία το τι θα ανακοινωθεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου που ορίστηκε για τις 12 Ιανουαρίου. Εκεί λογικά θα ανακοινωθούν αρκετά και θα λυθούν και απορίες.
Αγωνιστικά η ομάδα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, με τους Φραντζή, Μιραλλάς και Χάσα να είναι διαθέσιμοι. Οι υπόλοιποι απόντες από το τελευταίο ματς, Πάβλοβιτς, Φιλίπποβιτς, Νεοφύτου, Κατσάνικλιτς και Τσέποβιτς θα είναι εκτός. Η ΑΕΛ θα θέλει να επιστρέψει στις νίκες σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των φιλάθλων.

Αριστείδου Μιχαήλ