Για την ήττα από το ΑΠΟΕΛ και τον αποκλεισμό αλλά και την επόμενη μέρα στον Άρη μίλησε ο προπονητής του, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

«Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε και αποκλειστήκαμε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποιες άσχημες περιόδους, αλλά μετά από αυτές ακολουθούν οι καλές και σε αυτές θα επιστρέψουμε. Είμαστε η μοναδική ομάδα που σε αυτό το γήπεδο έκανε τόσες ευκαιρίες με το ΑΠΟΕΛ αλλά κάναμε σοβαρά λάθη στην άμυνα και τιμωρηθήκαμε, όπως έγινε με την ΑΕΚ. Είχαμε μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση. Οι παίκτες μου έδειξαν θαυμάσια αντίδραση στο β’ ημίχρονο Στο πρώτο ημίχρονο η αντίδραση μας δεν ήταν καλή στο 1-1. Είμαστε μαχητές, θα επανέλθουμε. Ο εύκολος τρόπος είναι να αντικαταστήσεις τους ποδοσφαιριστές, το δύσκολο να τους βελτιώσουμε. Δεν θα τους σταυρώσουμε, θα γίνουν όπως τους θέλουμε».
Για το αν θα αλλάξει τη φιλοσοφία του: «Ποιος εγγυάται ότι μία αλλαγή θα δουλέψει; Με το ίδιο σύστημα είχαμε επιτυχίες. Είμαι νεαρός προπονητής αλλά όχι άπειρος. Η προηγούμενη μου ομάδα, όταν έφυγα γύρευε ξανά τον τρόπο που παίζαμε. Παίζει ρόλο και η τύχη. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Θα επανέλθουμε, είμαι σίγουρος. Δεν μπορέσαμε να πιέσουμε 90 λεπτά τον αντίπαλο, ίσως τα λάθη να έχουν σχέση και με την κούραση από τον αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν σας κρύβω ότι κάποιοι παίκτες κλαίνε στα αποδυτήρια».