Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα θα φρεσκάρει μέσω νέων αλλαγών την ομάδα του στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα. Κι επειδή…ξαφνικά έγινε λόγος για τις αλλαγές που πραγματοποίησε στο τελευταίο ματς με την Ανόρθωση, για…μισό λεπτό: η ΑΕΚ έπαιξε την προηγούμενη Τετάρτη με την Πάφος FC, το Σάββατο με την «κυρία», αύριο Τετάρτη με τη Νέα Σαλαμίνα και την Κυριακή με τον Άρη. Θα παίξουν σε όλα οι ίδιοι έντεκα; Σοβαροί να ‘μαστε…
Δεδομένα λοιπόν θα προβεί σε αλλαγές. Ο Πίριτς θα είναι στο τέρμα, με τους Μιλίτσεβιτς και Γκονζάλεθ στα στόπερ, τον Ροσάλες στο δεξί άκρο και τον Άνχελ Γκαρσία στο αριστερό.
Στη μεσαία γραμμή, ο Μάμας αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, μαζί με έναν εκ των Σανχούρχο-Πέρα Πονς.  Στα άκρα της επίθεσης οι Φαράζ-Γκιούρτσο έχουν προβάδισμα αλλά δεν θα είναι έκπληξη αν μείνει κάποιος εκ των δύο στον πάγκο (κυρίως τον Ούγγρο) και να δούμε βασικό τον Γιώργο Ναούμ, ενώ στην επίθεση αναμένεται να δούμε τον Τρισκόφσκι με έναν εκ των Ρόμο-Ολατούντζι.

Ανδρέας Βεντούρης