Τεράστια νίκη με 1-0 πέτυχε η Μαγιόρκα επί της Βαγιαδολίδ, με τους Λι και Πρατς που είχαν μπει ως αλλαγές να καθαρίζουν στο 90+4’. 
Οι «χρυσές» αλλαγές του Αγκίρε λύτρωσαν τη Μαγιόρκα, που κέρδισε με 1-0 στο τέλος τη Βαγιαδολίδ κι έκανε άλμα παραμονής.
Στο 4’ και στο 9’ τα σουτ των Ντάνι και Εντιαγέ πέρασαν μόλις έξω και στο 20’ το σουτ του Γκουαρντιόλα έξυσε τα δοκάρια της Μαγιόρκα.
Στο 53’ το σουτ του Ντάνι κόντραρε στα σώματα και στο ίδιο λεπτό ο Εντιαγέ αστόχησε από κοντά ενώ στο 63’ το σουτ του Κίκε σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 70ο λεπτό η κεφαλιά του Μπαμπά έφυγε ελάχιστα έξω ενώ στο 90+1’ ο Μασίπ έπεσε και απομάκρυνε μετά από όμορφο σουτ του Λι Κανγκ. Και τελικά στο 90+4’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κορεάτη από δεξιά, ο Πρατς με κεφαλιά έκανε το 1-0.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ραΐκοβιτς, Κόστα (84’ Κουφρέ), Ράιγιο, Κοπέτε, Βαλιέντ, Ντάνι Ροντρίγκεθ (61’ Λι Κανγκ Ιν), Ντε Γαλαρέτα, Μπαμπά, Γκονθάλεθ (61’ Μαφέο), Εντιαγέ (75′ Kαντεβερέ), Μουρίκι (84’ Πρατς)

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μασίπ, Ελ Γιαμίκ (Φεντάλ), Ρόσα, Φρεσνέδα, Μέσα (56’ Κίκε), Χοακίν Φερνάντεθ, Μόντσου, Αγουάδο, Πλάτα (56’ Κένεντι), Πλάνο (84’ Ιβάν Σάντσεθ), Γκουαρντιόλα (65’ Βάισμαν)