Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τις Κυπριακές ομάδες για τον Χαμπή Ευριπίδου, επί σειρά ετών φροντιστή του Απόλλωνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.
Αναλυτικά:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: 
«Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια, τους οικείους και όλους στον @APOLLONOFFICIAL για την απώλεια του επί σειρά ετών φροντιστή της ομάδας Χαμπή Ευρυπίδου. #anorthosisfc»

ΑΕΚ:
«Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του επί πάρα πολλά χρόνια φροντιστή του Απόλλωνα, κ. Χαμπή Ευρυπίδου, για τον αδόκητο θάνατο του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΠΟΕΛ
«Το ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Απόλλωνα και τους οικείους του Χαμπή Ευριπίδου που απεβίωσε σήμερα. Ο κ. Χαμπής διετέλεσε για δεκαετίες φροντιστής της ομάδας της Λεμεσού. Μια ποδοσφαιρική μορφή που θα θυμόμαστε για πάντα. Καλό Παράδεισο…». 

ΑΕΛ
«Το Δ.Σ της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο και το Δ.Σ του Σωματείου ΑΕΛ, εκφράζουν θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Απόλλωνα για τον θάνατο του Χαμπή Ευριπίδου.
Η συνεργασία μας με τον Χαμπή Ευριπίδου, φροντιστή για πολλά χρόνια του Απόλλωνα ήταν πάντα εξαιρετική και υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός.
Αιωνία του η μνήμη, καλό παράδεισο.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΠΑΣΠ:
«Ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑ.Σ.Π. και των ποδοσφαιριστών νοιώθει φτωχότερη και εκφράζει τη βαθύτατη της θλίψη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χαμπή Ευριπίδου και του Απόλλωνα Λεμεσού.
Ήταν ο ποδοσφαιρικός πατέρας εκατοντάδων ποδοσφαιριστών Κύπριων και ξένων. Μεγάλωσε γενεές παικτών που τον είχαν δίπλα τους να τους φροντίζει και να τους συμβουλεύει, από την εφηβεία μέχρι το τέλος της καριέρας τους.
Η κάθε ομάδα γράφει το βιβλίο της δικής της ιστορίας. Σε αυτό του Απόλλωνα υπάρχει ένα τεράστιο κεφάλαιο ανεξίτηλο μέσα στο χρόνο. Ο Χαμπής Ευριπίδου ανήκει αιώνια στην ιστορία του Απόλλωνα, την ίδια ώρα που ο Απόλλωνας είναι παντοτινό κομμάτι της ζωής του Χαμπή».

ΟΜΟΝΟΙΑ:
«Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χαμπή Ευρυπίδου, που απεβίωσε σήμερα. Ο Χαμπής υπήρξε επί σειρά ετών φροντιστής στον Απόλλωνα και υπηρέτησε την ομάδα του και το Κυπριακό ποδόσφαιρο με ήθος, αξιοπρέπεια και ανθρωπιά. Αιωνία του η μνήμη».

ΑΡΗΣ:
«Ο Άρης Λεμεσού εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους και στην οικογένεια του Απόλλωνα για την απώλεια του επί σειρά ετών φροντιστή της ομάδας, Χαμπή Ευριπίδου.
Ο κ. Χαμπής έχαιρε μεγάλης εκτίμησης, αγάπης και σεβασμού όχι μόνο στις τάξεις της 2ης οικογένειας του, τον Απόλλωνα, αλλά και όλων των φιλάθλων και ανθρώπων του ποδοσφαίρου ανεξαρτήτου ομάδας, που είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιωνία του η μνήμη».

ΠΑΦΟΣ FC:
«Η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC εκφράζει τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του Χαμπή Ευριπίδου καθώς και στην οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού.
▪️Καλό ταξίδι αγαπητέ Χαμπή».

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
«Καλό ταξίδι Χαμπή Ευριπίδου. Συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του @ApollonLimFC».

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ:
«Για κάποιους απλά μια επιχείρηση, για κάποιους απλά μια αγγαρεία. Για κάποιους άλλους είναι απλά τρόπος ζωής.
Σήμερα έφυγε από την ζωή μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του σωματείου μας, ένας από τους πιο πιστούς στρατιώτες του ΘΡΥΛΟΥ μας, που αφιέρωσε όλη του την ζωή σε αυτά τα 7 γράμματα. Τα λόγια είναι περιττά για αυτούς τους ανθρώπους!
Σε ευχαριστούμε για όλα μεγάλε Χαμπή, το όνομα σου θα είναι αιώνια συνδεδεμένο με την ιστορία μας!
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΛΛΩΝ».