Δεδομένος ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με τον Άρη και μάλιστα στο νέο γήπεδο της Λεμεσού και χωρίς τη δύναμη του κόσμου, αλλά δεδομένος και ο στόχος του ΑΠΟΕΛ να προσθέσει ακόμα μία νίκη στον πλούσιο φετινό απολογισμό.
Ο Μιλόγεβιτς, το έχει καταστήσει σαφές στους ποδοσφαιριστές. Ότι οφείλουν να δουν το ματς σαν η πρωτοπόρος στη βαθμολογία ομάδα και με αυτή την ταυτότητα θέλει να μπει στον αγώνα η ομάδα του.
Ο Σέρβος κόουτς θα ακολουθήσει την γνωστή τακτική έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του και είναι λογικό-φυσιολογικό να μην επιτρέψει στον Άρη να κάνει το γνωστό του παιχνίδι που βασίζεται στην ταχύτητα ( ειδικά τον ακραίων επιθετικών παικτών) που έχει σαν ομάδα.
Αντίδοτο από πλευράς ΑΠΟΕΛ, είναι η σωστή λειτουργία όλων των γραμμών με την αλληλοκάλυψη αλλά και την δύναμη που δίνουν οι στημένες φάσεις.
Οι γνωστές απουσίες  δεν αλλάζουν τον στόχο για την παραμονή στην 1η θέση και θα είναι επιτυχία αν η ομάδα βγάλει ακόμα ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναφορικά με την πιθανή 11άδα, δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ερωτηματικό πάντα, πως θα καλύψει ο κόουτς την απουσία του Βιγιαφάνες με τη λύση του Ντάλσιο από τη μία και του Σατσιά από την άλλη, να είναι στο μυαλό του.