Αμέσως μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε το πέναλτι, δεν είχαμε την ταχύτητά στο παιχνίδι μας. Η Ανόρθωση έστησε τείχος αλλά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μπράβο στο μεγάλο μας κόσμο.
Εύχομαι να γυρίσουν πίσω οι τραυματίες και όταν θα είμαστε κομπλέ, θα είναι όλα πολύ καλύτερα.
Είναι όμορφο που με χειροκροτεί ο κόσμος, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτε».

ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΥΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΠΕ:

«Είναι ανεξήγητοι οι τραυματισμοί, αυτό το βλέπω για πρώτη φορά στην ζωή μου. Αύριο θα δούμε τον τραυματισμό του Βιγιαφάνες, αλλά νομίζω ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα. Χάσαμε και τον Ντογκαλά, έχουμε εκτός και τον Δώνη και τον Εφραίμ».
Στην επανάληψη δώσατε χώρο στην Ανόρθωση, ήταν οδηγία σας ή έτσι πήγε το παιχνίδι; «Η Ανόρθωση δεν ρίσκαρε όσο έπρεπε και δεν είχαμε τόση πίεση αλλά αυτοί οι παίκτες παίζουν σε διαφορετικές θέσεις, πχ ο Σατσιάς παίζει δεκάρι. Σίγουρα ήταν και κούραση, κάποιοι παίκτες δεν ήταν και στη μέρα τους, να λέμε την αλήθεια. Θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ και δόξα τω Θεό το κρατήσαμε. Η Ανόρθωση είναι μια καλή ομάδα. Δεν γίναμε σούπερ ομάδα εμείς. Κρατάμε την… επαγγελματική νίκη, τίποτα άλλο».
Πόσο κοντά είναι η ομάδα σε αυτό που θέλετε; «Είναι πολύ δύσκολο να δουλέψουμε, δεν μπορούν να βρούνε ρυθμό οι παίκτες μου. Ένας παίκτης για να βρει ρυθμό πρέπει να παίζει παιχνίδια. Έχουμε πολλά προβλήματα, χάνουμε εύκολα παίκτες με τραυματισμό. Σήμερα μάλλον χάσαμε και τον Βιγιαφάνες. Κάθε φορά την εντεκάδα την… κάνει ο γιατρός, για ποιο στάνταρ μιλάμε;»
Για τις μεταγραφές Ιανουαρίου: «Θα δούμε, θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο ρόστερ. Πάντα οι μεταγραφές, είναι μεταγραφές».