Ενώ κυκλοφόρησε η πληροφορία πως ο Χρήστος Πουλλαΐδης θα μιλήσει για τα όσα συνέβησαν στην Ανόρθωση, η επίσημη θέση είναι πως θα υπάρξει μεν τοποθέτηση από την πλευρά της ομάδας, αλλά ακόμη δεν αποφασίστηκε το πώς και από ποιον.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, θα ήταν μεγάλο λάθος να μιλήσει ο οποιοσδήποτε πέραν από τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο. Ποιος άλλωστε θα πρέπει να μιλήσει στον κόσμο. Ο εκπρόσωπος Τύπου, που το παιδί ούτως ή άλλως μιλάει συχνά στο ραδιόφωνο; Ο Μαρίνος Μήτρου (όση εκτίμηση κι αν έχει ο κόσμος της Ανόρθωσης προς το πρόσωπό του); Ο Ανδρέας Πουλλαΐδης; Ποιος; Είναι δυνατόν να ανοίγεται έστω συζήτηση στην ομάδα της Αμμοχώστου για το ποιος θα μιλήσει, πέραν από τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο; Θα έχει ασφαλέστατα πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα, για ευνόητους λόγους, να τοποθετηθεί ο ίδιος παρά ο οποιοσδήποτε άλλος.
Χθες κάναμε λόγο ότι είναι απαραίτητο να βγει μπροστά (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), προκειμένου να δώσει απαντήσεις κι εξηγήσεις όχι τόσο για το παρελθόν, αλλά πολύ περισσότερο για το πλάνο του, για το παρόν και το μέλλον.
Πιθανότατα θα μιλήσει ο κ.Πουλλαΐδης. Αυτό περιμένω κι αυτό (θέλω να) πιστεύω. Οτιδήποτε άλλο, θα μοιάζει με ένα ακόμη επικοινωνιακό αυτογκόλ.

Ανδρέας Βεντούρης