Πριν από το ματς ο Καταλά είπε ότι στόχος για τον Απόλλωνα ήταν το παιχνίδι με την Βαντούζ να ανοίξει ένα νέο καλύτερο κεφάλαιο για τον Απόλλωνα μετά και τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα.
Ο στόχος επετεύχθη, το κεφάλαιο άνοιξε και στο «γαλάζιο στρατόπεδο» επιβάλλεται να το κρατήσουν ανοικτό για αρκετό καιρό προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν το έδαφος που χάθηκε στο πρωτάθλημα.
Γιατί πλέον, τους έχουν απομείνει μόνο οι εγχώριες διοργανώσεις και ο μεγάλος στόχος ήταν από την αρχή το back to back.
Το θετικό είναι ότι το διπλό ταμπλό τελείωσε και η ομάδα θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στον στόχο του πρωταθλήματος όπου έχει αρκετή δουλειά να κάνει προκειμένου να βρεθεί ξανά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό κάθε αυτό με την Βαντούζ, θα ήταν καλύτερα με τη νίκη να προκρίνονταν όπως αρχικά είχαν υπολογίσει όταν γινόταν η κλήρωση και έβγαινε η σειρά των αγώνων αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε με δέκα αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ αλλά ανταποκρίθηκε στον απόλυτο βαθμό.
Αρχικά δεν άφησε την Βαντούζ να τον απειλήσει πέραν από κάποια μακρινά σουτ τα οποία δεν ανησυχήσαν τον Δημητρίου. Οι «γαλάζιοι» για 90 λεπτά συν τις καθυστερήσεις είχαν τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας, έκαναν τις ευκαιρίες τους και μια από αυτές έγινε γκολ.
Συν τοις άλλοις ο Καταλά έριξε στο παιχνίδι ποδοσφαιριστές που δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι και χρειάζονταν χρόνο στα πόδια τους όπως οι Ρομπέρζ και Πειμπέρνς και θα πάει με επιπλέον έτοιμες επιλογές στο ματς της Δευτέρας κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Χρίστος Χρίστου