Έρχονται καλά νέα για τον Φεράρι, με τον Αργεντινό να έχει αρκετές πιθανότητες για να επιστρέψει στην 11άδα εν όψει Νέας Σαλαμίνας.
Θα πρόκειται για σημαντική εξέλιξη στο πλάνο του Μιλόγεβιτς, αφού θέλει να έχει μία καλή λύση αριστερά στην άμυνα, μετά την απουσία του τιμωρημένου Γουίλερ.
Ο Φεράρι αισθάνεται όλο και πιο καλά και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Καλύτερα είναι και ο Σούσιτς που έγινε αλλαγή με την Ομόνοια.


Από εκεί και πέρα, ο Μάγκλιτσα δύσκολα θα προλάβει, όμως δεν προκαλεί άγχος η πιθανή του απουσία, αφού έτσι και αλλιώς, ο Κροάτης επιμένει όταν αγωνίζεται να μην μπορεί να βοηθήσει.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προετοιμάζει το Μάριο Ηλία, τον οποίο και εμπιστεύεται για να καλύψει τον τιμωρημένο Κβιλιτάια. Ο Κύπριος επιθετικός θα κληθεί να…σηκώσει το βάρος στη γραμμή κρούσης ενώ αναφορικά με την απουσία του Βιγιαφάνες, όλα δείχνουν Ντάλσιο για να τον αντικαταστήσει.
Παρά το ότι είναι αρκετές και σημαντικές οι απουσίες, εντούτοις το βαθύ και μεγάλο ρόστερ, επιτρέπει στον προπονητή να βρει λύσεις και να διατηρήσει την ομάδα του στα γνωστά επίπεδα απόδοσης.
Αναφορικά με τα εισιτήρια, στο ΑΠΟΕΛ, θα κάνουν αμέσως sold out με τα μόλις 600 που θα τους παραχωρηθούν!