Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Κωνσταντίνος Μακρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιθετική δυστοκία των επιθετικών του…
«Στο α’ ημίχρονο είχαμε εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, με παραστάσεις στην Ευρώπη. Στο β’ ημίχρονο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα 15 λεπτά και μας στοίχισε. Στη συνέχεια όμως βγάλαμε ενέργεια, κάναμε πολλές ευκαιρίες στα επόμενα 25 λεπτά, στο ποδόσφαιρο όμως δεν κερδίζει αυτός που κάνει ευκαιρίες, αλλά αυτός που σκοράρει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Αν εξαιρέσουμε αυτό το 15λεπτο, αν μια ομάδα έπρεπε να νικήσει αυτή ήταν εμείς. Είμαι σίγουρος ότι με αυτές τις εμφανίσεις και με αυτήν την ενέργεια και γενναιότητα που έβγαλε η ομάδα, να ξέρει ο κόσμος ότι θα πάρουμε ξανά τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει. Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τους επιθετικούς του:
«Έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες στην επίθεση και θα έρθουν τα γκολ. Είμαι σίγουρος για τους παίκτες που έχουμε. Όσο πιο πολλές ευκαιρίες δημιουργούμε θα έρθουν και τα γκολ. Σίγουρα είναι και θέμα ψυχολογίας. Η αυτοπεποίθηση θα έρθει στην πορεία».