Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τελικό του Stockholm Open μετά την εύκολη νίκη που πέτυχε επί του Εμίλ Ρουσουβουόρι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στις δηλώσεις του στο court αμέσως μετά το ματς ανέφερε ότι στον ημιτελικό ήταν 100% συγκεντρωμένος κάτι που τον βοήθησε στο ματς και ότι θα δώσει ό,τι καλύτερο έχει απέναντι στον Ρούνε. Παράλληλα θυμήθηκε τις όμορφες αναμνήσεις που έχει από το σουηδικό τουρνουά, καθώς εκεί κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο το 2018.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιτσιπάς στο court μετά τη νίκη επί του Ρουσουβουόρι: Για το ματς: Έπαιξα πολύ καλά. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Ήμουν «εκεί» και τελικά δούλεψε υπέρ μου“.

Για τον Ρούνε: Είμαστε και οι δύο μαχητές. Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω κόντρα στον Ρούνε. Βελτιώνεται συνεχώς. Παίζουμε συχνά στην προπόνηση. Ανυπομονώ γι’ αυτό το ματς“.

Για το Stockholm Open: Έχω ωραίες αναμνήσεις από εδώ. Το 2018 πήρα τον πρώτο μου τίτλο εδώ. Έχω όμορφες σκέψεις για αυτό το μέρος. Ο κόσμος είναι φανταστικός έχω καλή σχέση μαζί τους. Απολαμβάνω τη φιλοξενία σας εδώ“.