Από την αρχή στα βαθιά ο Τσίσκο Μουνιόθ. Όταν στο πρώτο σου παιχνίδι στον πάγκο της νέας σου ομάδας παίζεις με τον πρωταθλητή της προηγούμενης χρονιάς τότε μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο.
Ο Ισπανός προπονητής της της Ανόρθωσης ετοιμάζει το πλάνο του για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και θέλει αυτό το ντεμπούτο να είναι επιτυχημένο προκειμένου από την αρχή να κερδίσει τον κόσμο και να αρχίσει να γυρίζει και το κλίμα.
Πάντως στο ντεμπούτο του στις ομάδες στις οποίες δούλεψε δεν έχασε ποτέ.
Η Ανόρθωση είναι η τέταρτη ομάδα στην καριέρα του 42χρονου σαν πρώτος προπονητής και τις προηγούμενες τρεις φορές που ντεμπούταρε μέτρησε δύο νίκες και μια ισοπαλία.
-Όταν ανέλαβε προπονητής στην Ντιναμό Τιφλίδας κατάφερε στο πρώτο του παιχνίδι να φύγει με διπλό από το Μπατούμι. Στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 νίκησε 3-1 την Ντιναμό Μπατούμι εκτός έδρας.
-Νικηφόρο ήταν και το ντεμπούτο του στον πάγκο της Γουότφορντ. Στο πρώτο του παιχνίδι στις 26 Δεκεμβρίου 2020 η ομάδα του νίκησε 1-0 την Νόριτς.
-Το σερί δεν συνεχίστηκε στην Ουέσκα. Στο ντεμπούτο του με την Ισπανική ομάδα στις 30 Οκτωβρίου 2010, η Ουέσκα εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Αμορεμπιέτα.

Χρίστος Χρίστου