Η Σεβίλλη βρέθηκε πίσω στο σκορ στην έδρα της από τη Βαλένθια του σκόρερ Έντινσον Καβάνι αλλα ο Έρικ Λαμέλα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι. Απέκρουσε πέναλτι του Γκαγιά στις καθυστερήσεις ο Μπόνο.
Η Βαλένθια έφτασε κοντά στην επιστροφή στις νίκες μετά την εντός έδρας «γκέλα» με την Έλτσε, προηγήθηκε επί της Σεβίλλης στην Ανδαλουσία με πρωταγωνιστή τον Έντινσον Καβάνι αλλά ο Έρικ Λαμέλα ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. «Ήρωας» για την ομάδα του Σαμπάολι ο φανταστικός Μπόνο, απέκρουσε πέναλτι του Γκαγιά στις καθυστερήσεις.
Οι Νυχτερίδες του Τζέναρο Γκατούζο προηγήθηκαν μόλις στο 6′ όταν ο Φουλκιέρ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Καβάνι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Tρίτο γκολ σε πέντε συμμετοχές για τον Ματαντόρ, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, μετά τα δυο του τέρματα κόντρα στην Έλτσε. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, ο Μαμαρντασβίλι κράτησε όσο μπορούσε την ομάδα του, όμως νικήθηκε από τον Λαμέλα στο 86′, ο οποίος σκόραρε εξ επαφής μετά από κεφαλιά πάσα του Σάλας ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ράκιτιτς.
Το ματς είχε επτά λεπτά καθυστρερήσεις στα οποία έγινε… χαμός, καθώς δόθηκαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, μία κόκκινη στο Σάλας της Σεβίλλης, ο οποίος έκανε πέναλτι. Ο διεθνής αριστερός μπακ, Χοσέ Γκαγιά ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Μπόνο τον νίκησε και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του.