Οι προβολείς στράφηκαν δικαίως κι απολύτως φυσιολογικά στον Όμρι Άλτμαν για το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Καρμιώτισσα, αλλά ένας ποδοσφαιριστής που είχε πολύ καλή απόδοση ήταν ο Γιώργος Ναούμ.
Δεν είναι ωστόσο μονάχα θέμα καλής απόδοσης. Είχε τρομερή διάθεση, έτρεξε πολύ, είχε μερικές πολύ καλές ενέργειες, δεν δίστασε να δοκιμάσει το πόδι του, έβγαλε πολλή ενέργεια κι αυτοπεποίθηση ο Κύπριος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος χρησιμοποιείται σε μία θέση που δεν θεωρείται ως η…φυσική του, στο αριστερό άκρο της επίθεσης συγκεκριμένα, μολονότι από ένα χρονικό σημείο και μετά στο β’ ημίχρονο έπαιξε πίσω από τον σέντερ φορ. Δικαίως κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου τη στιγμή της αλλαγής του…
Στην αρχή της σεζόν δεν πήρε χρόνο συμμετοχής κι αυτό είναι αλήθεια, όμως όσο περνούσε ο καιρός, ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα τον εμπιστεύθηκε και του έδωσε ευκαιρίες. Είναι γεγονός ότι η εμπιστοσύνη του προπονητή του, τού έχει δώσει ψυχολογία κι αυτό θα ίσχυε για τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.
Ο 21χρονος μέσος δεν παίρνει απλά κάποια λεπτά συμμετοχής, παίρνει φανέλα βασικού. Ακόμη και στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, με τον Φαράζ να μην είναι στο 100%, αυτόν επέλεξε για την ενδεκάδα ο Ισπανός τεχνικός κι όχι τον Ασάντε.
Σίγουρα έχει αρκετό δρόμο μπροστά του, μαθαίνοντας μια θέση που δεν είχε αγωνιστεί ιδιαίτερα στο παρελθόν –τον είχαμε μάθει να κινείται περισσότερο στον κεντρικό διάδρομο.
Καλείται να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δίνονται, σε μία σεζόν με πολύ μεγάλες απαιτήσεις κι αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό για τον ίδιο.

Ανδρέας Βεντούρης