Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Λαμίας, ωστόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε πέντε παίκτες του να τραυματίζονται με τον Τρουιγιέ να είναι πιο σοβαρά απ’ όλους.
Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Σέρβος τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που είχαν οι παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στάθηκε όπως ήταν φυσιολογικό στους τραυματισμούς και ειδικά σε εκείνον του Γάλλου μέσου.
Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των πρασίνων: “Καμία φορά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Κάνοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο είχαμε επιβάλει το ρυθμό μας και τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Με άφησε πλήρως ικανοποιημένο.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετά προβλήματα. Ήταν ένα περίεργο δεύτερο ημίχρονο με τόσες αναγκαστικές αλλαγές. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί.
Απλά έχω μια πειθαρχημένη ομάδα. Έχω παιδιά που προσπαθούν. Αυτό που με προβληματίζει είναι να δούμε τους παίκτες που αποχώρησαν πώς θα είναι τις επόμενες ημέρες και φυσικά το μεγάλο μας θέμα με τον Άλεξ (Τρουιγιέ).
Ελπίζουμε να μην είναι τόσο σοβαρός τραυματισμός, είναι κάτι που δεν μπορούμε να το ξέρουμε σήμερα. Πάντως είναι κρίμα που και ο ίδιος περίμενε για το ντεμπούτο του και σε αυτό το παιχνίδι αν επιβεβαιωθούν οι πρώτες εκτιμήσεις θα είναι μία δύσκολη περίοδος και για τον ίδιο και για εμάς. Εμείς θα σταθούμε δίπλα του σε ότι κι αν χρειαστεί”.