Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Νιλ Λένον στη διάσκεψη τύπου για το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» (13-10/22:00), για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.
Όλα όσα είπε και το βίντεο:
Αρχικά: «Η Γιουνάιτεντ έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της, έχει βελτιωθεί. Με την Έβερτον ήταν πολύ καλή».
Για τον Κριστιάνo: «Ο Κριστιάνο έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι με την Έβερτον. Μπορούσε να σκοράρει και στη Λευκωσία. Σίγουρα θα θέλαμε… να μην τον έχουμε απέναντί μας».
Για τον Φαμπιάνο: «Αν χειρουργηθεί θα μείνει εκτός σε.. φυσιολογικά χρονικά πλαίσια. Είναι δική του η απόφαση. Είναι ένα πρόβλημα στο στήθος. Νομίζω θέλει να αποφύγει την εγχείρηση και θα είναι μια απουσία τεσσάρων με έξι βδομάδων».
Αν θα προχωρήσει σε αλλαγές: «Το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα μας. Η συμμετοχή μας στην Ευρώπη είναι μπόνους. Παίρνουμε εμπειρίες. Δεν μπορείς απέναντι στην Γιουνάιτεντ να μην παρατάξεις μια δυνατή ομάδα. Δεν βλέπω σωματική ή πνευματική κούραση στην ομάδα. Με την ΑΕΛ είχαμε 19 ευκαιρίες. Είμαι απογοητευμένους που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Επαναλαμβάνω, θα επιλέξουμε μια δυνατή ομάδα για αύριο».
Για την τακτική του σε Κύπρο και Ευρώπη: «Αλλάζω την τακτική μου, στην Ευρώπη παίζουμε με τρεις πίσω και στην Κύπρο με τέσσερεις. Περισσότερο είναι ψυχολογικό το θέμα. Το κίνητρο για την Ευρώπη είναι ισχυρό. Δεν είδα ιδιαίτερα λάθη κόντρα στην ΑΕΛ, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και είναι πολύ απογοητευτικό ότι ηττηθήκαμε. Θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί ψυχολογικά. Οι παίκτες ξέρουν ότι προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα»
Για τους οπαδούς: «Είναι εξαιρετικό το γεγονός πως θα έχουμε 4.500. Εκπληκτικό! Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε θα είναι sold out το ματς αύριο και αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο.  Πρώτη φορά θα κοουτσάρω στο «Ολντ Τράφορντ» και νιώθω περήφανος προπονητής. Ελπίζω αύριο να απολαύσουμε τη στιγμή και να έχουμε την  παρουσία που θέλουμε».
Τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια αύριο: «Να κάνουμε μια εξαιρετική εμφάνιση, να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα σε σχέση με το ξεκίνημα στην Κύπρο. Στην Κύπρο όταν σκοράραμε ελέγξαμε το παιχνίδι αλλά ήρθαν τα δυο γκολ και άλλαξε το ματς. Θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι. Σκοράραμε δυο γκολ απέναντι στην Μάντσεστερ, μπορούσαμε για ακόμα ένα και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση».
Για τους Κούσουλο και Μπασιρού: «Ο Μπασιρού ίσως μείνει ακόμα δύο εβδομάδες έξω, ενώ ο Κούσουλος ίσως αρχίσει την επομένη εβδομάδα προπονήσεις».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ