Το μπες-βγες με τον Ζράντι από τον περασμένο Δεκέμβριο μέχρι σήμερα τους κούρασε όλους στον Απόλλωνα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχασε η ομάδα από την δυναμική της στο κομμάτι της δημιουργίας.
Χωρίς τον Λιβανέζο η ομάδα δεν κέρδιζε και λίγο έλειψε να χάσει το πρωτάθλημα, ενώ φέτος αν αναλύσει κανείς την μέχρι τώρα πορεία θα διαπιστώσει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στην οργάνωση του παιχνιδιού.
Στα ελάχιστα λεπτά που αγωνίστηκε φέτος φάνηκε η διαφορά. Όσο μπήκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, η ομάδα ισοφάρισε και έστειλε το ματς στα πέναλτι, ενώ κόντρα στην Ομόνοια έκανε την διαφορά και χάρισε και τη νίκη με την γκολάρα του.
Φανταστείτε αυτός ο ποδοσφαιριστής να είναι απόλυτα έτοιμος… και αυτή την φορά λέγεται ότι είναι μιας και ήρθε γάντι γι’ αυτόν η διακοπή.
Το λένε και από τον Απόλλωνα, το λέει και ο ίδιος ότι είναι πανέτοιμος και μέσα από τα λεγόμενα και των δύο περιμένουμε ότι θα χτυπήσει πόρτα 11άδας στο ντέρμπι με την Πάφος FC και πιθανότατα η πόρτα αυτή… θα ανοίξει.