Ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική της Super League την Κυριακή (4/9) με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων, μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας.
Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή (4/9) η 3η αγωνιστική της Super League, με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο Κλ. Βικελίδης.
Στο πρώτο χρονικά ματς Ατρόμητος και Παναιτωλικός θα τεθούν αντιμέτωποι στο Περιστέρι. Τα “καναρίνια” προέρχονται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (3-1) στο Αγρίνιο, ενώ αντίθετα οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν στην περασμένη αγωνιστική από τον ΠΑΟΚ (2-1).
Στη συνέχεια ο Βόλος θα αναμετρηθεί με τον ΟΦΗ, με την ομάδα της Μαγνησίας να θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα (ισοπαλία με Αστέρα και διπλό με την ΑΕΚ). Οι Κρητικοί από την άλλη, αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.
Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ και τον αγώνας της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα -ο οποίος θυμίζουμε πως θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη.
Ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το “3 στα 3” και να συνεχίσει με νίκη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να συμπεριλαμβάνει κανονικά στην αποστολή τον Λύρατζη, αντίθετα εκτός έμειναν οι Σάστρε, Ράφα Σοάρες και Κουαλιάτα. Επιστροφές μετράει και ο Άρης, αφού ο Λουίς Πάλμα τέθηκε στη διάθεση του Τόλη Τερζή.
Η ΑΕΚ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πριν την επιστροφή στην OPAP Arena θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες μετρά την ήττα από τον Βόλο. Μάλιστα, ο νεοαποκτηθείς, Νίκλας Ελίασον, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Ματίας Αλμέιδα, όπως κι ο Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που τον ταλαιπώρησαν μεσοβδόμαδα, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Αλέξαντερ Φράνσον και Θεοδόσης Μαχαίρας.
Ο Θανάσης Στάικος από την άλλη, δεν υπολογίζει στους Ζερόμ Πριόρ και Λώλη, όπως φυσικά και στον μεγάλο άτυχο Πέδρο Κόντε. Αντίθετα στην αποστολή για πρώτη φορά είναι ο Φοφανά.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου
18:30 Super League: Ατρόμητος – Παναιτωλικός
19:00 Super League: Βόλος – ΟΦΗ
21:30 Super League: Άρης – ΠΑΟΚ
21:30 Super League: ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα