Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλων, Νταβίντ Καταλά, ενόψει του ματς με την Ντνίπρο για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ.
Αναλυτικά:

Αρχικά: «Έχουμε τεράστια ευκαιρία μπροστά μας, ένας μεγάλος αγώνας αύριο, θα έχουμε απέναντι μας μια δύσκολη ομάδα αλλά ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και θέλουμε μόνο τη νίκη».
Για τις απουσίες στην επίθεση και πόσο θα επηρεάσουν: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν απουσίες αλλά περιμένουμε πως οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουμε τη νίκη». 

Αν κάποιος από την ΑΕΚ του έδωσε πληροφορίες για την Ντνίπρο: «Όχι. Κάναμε τη δική μας ανάλυση. Περιμένουμε μια διαφορετική ομάδα αύριο. Ξέρουμε ότι πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Μου αρέσει ως ομάδα η Ντνίπρο. Μου αρέσει όπως αγωνίζεται και αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα μπορούμε να τους απειλήσουμε διότι είναι καλή ομάδα αμυντικά». 

Για την ανεβασμένη ψυχολογία που έχει ο Απόλλων: «Σίγουρα η ψυχολογία είναι κάτι το σημαντικό. Θα μας βοηθήσει, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι βδομάδα με βδομάδα. Αυτή είναι η δουλειά μας. Το ότι είμαστε ανεβασμένοι ψυχολογικά είναι καλό και θα μας βοηθήσει».

Για τον αν θα υπάρξουν επιστροφές: «Θεωρώ ότι θα έχουμε κάποιες επιστροφές με τη Νέα Σαλαμίνα. Θέλουμε να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες και να γίνουν μέρος της ομάδας αλλά θα περιμένουμε σε μερικές μέρες, βδομάδες να δούμε πως θα πάει. Όπως είπα και πριν όμως, όσοι αγωνιστούν αύριο πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ