Ούτε 24 ώρες δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Παλλουριώτισσα, κατά το οποίο είχε χάσει τη ζωή του ο 35χρονος διανομέας φαγητού, Χριστόδουλος Χριστοδούλου και ένα νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε αυτή τη φορά στην Αγλαντζιά.
Θύμα, ο 25χρονος, ποδηλάτης, Mihai–Cristian Rosu, από τη Ρουμανία, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα γύρω στις 5:00 το ξημέρωμα, από οδηγό οχήματος και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε αβοήθητος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστο πρόσωπο, συγκρούστηκε με το ποδήλατο που οδηγούσε ο 25χρονος στη Λεωφόρο ΡΙΚ, με αποτέλεσμα ο ποδηλάτης να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την τροχαία σύγκρουση, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802023 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.