Μετά την μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσης, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ δήλωσε τα ακόλουθα:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Ήμασταν αρκετά καλοί στο α’ ημίχρονο, δίκαια προηγηθήκαμε, μπορούσαμε και δεύτερο γκολ. Στην συνέχεια διαχειριστήκαμε καλά το σκορ και πήραμε μια δύσκολη νίκη».
Παίξατε με πολλές απουσίες: «Όλοι είναι σημαντικοί. Πρέπει να σταθούμε στους παρόντες, σε αυτούς που πήραν μια μεγάλη νίκη. Όταν επιστρέψουν και οι άλλοι θα είναι σημαντικοί. Δίνει πολλά μια νίκη σε ένα ντέρμπι, ηρεμία και τρεις σημαντικούς βαθμούς».
Για τον κόσμο: «Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα, είναι κοντά μας και τους θέλουμε πάντα δίπλα μας. Από εμάς εξαρτάται να τους κρατήσουμε στο γήπεδο».

Στην συνέχεια ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ μίλησε και στην δημοσιογραφική διάσκεψη:

«Σε όλη την διάρκεια του α’ ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο και διαχειριστήκαμε πολύ καλά το σκορ στο β’ ημίχρονο. Είναι μια νίκη τρεις βαθμούς και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη. Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει, όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν με καλούς ποδοσφαιριστές και χρειάζεται συγκέντρωση σε κάθε ματς. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας στήριξε».
Για τις απουσίες: «Η ιστορία γράφεται με αυτούς που είναι στην αποστολή. Είχαμε απουσίες, ποτέ δεν στέκομαι σε απουσίες. Σίγουρα τους θέλουμε όλους υγιείς. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές αυτοί που δεν ήρθαν μαζί μας αλλά αυτοί που έπαιξαν έκαναν εξαιρετική δουλειά» .
-«Κρατήσαμε αρκετά καλά τα δυνατά όπλα στης Ανόρθωσης, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και νικήσαμε. Βλέπουμε το παιχνίδι με τον Άρη. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση».
Για τον Σατσιά: «Θα αξιολογηθεί ο τραυματισμός του Σατσιά και θα φανεί αν μπορεί να είναι μαζί μας. Ο Γιάννης είτε ξεκινήσει είτε όχι είναι πάντα έτοιμος. Βοηθά την ομάδα όπως όλοι».