Μεγάλη ανατροπή για την Δόξα στο «Τάσος Μάρκου», με την ομάδα της Κατωκοπιάς να επικρατεί 2-1 της Ένωσης και να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Σε ένα παιχνίδια στο οποίο δεν υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), η Δόξα ήταν καλύτερη σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 39’ με γκολ του Λαμί.
Παρά το γκολ της Ένωσης, η Δόξα δεν πανικοβλήθηκε και μπήκε δυνατά στην επανάληψη με αποτέλεσμα να γυρίσει τα σε βάρος της δεδομένα.
Την αρχή έκανε ο Τιτζανί ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή στο 49ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα και την δουλειά ολοκλήρωσε η χρυσή αλλαγή του Τσέου, ο Ασαμόα ο οποίος στο 76’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και χάρισε μεγάλη νίκη στην Δόξα.

EΝΠ: Κόστιτς, Κοτσώνης, Χριστοφή, Ντρέξα (70′ Γεβρέμοβιτς), Ντα Σίλβα (62′ Εχμάν), Κωνσταντίνου (62′ Λουσέρο), Βούκσεβιτς, Μαυρουδής, Μέιρα (62′ Βουξένοβιτς), Λαμί, Ρουσιάς (81′ Ντιαβαρά)
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Κόρτσια, Ντιαβαρά,  Κολώνιας,  Φλουρής, Μιχαΐλοβιτς, Λέβι, Γαβριήλ

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Στυλιανού, Αντενόν, Παυλίδης (63′ Ασαμόα), Κοβάσεβιτς, Βαγιέχο (83′ Μεσέν), Μπένι, Τιντζιανί (75′ Σόμπζικ), Μέσκα, Ίλιτς (83′ Τραϊτσέφσκι), Σαντίκ
Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Καραμανώλης, Τραϊτσέφσκι, Φασουλιώτης Ρονταλέγκα, Μεσέν, Σόμπζικ, Φαουάζ, Ίντζια, Καρκμπό, Ιωσηφίδης

ΓΚΟΛ: 39′ Λαμί/ 49′ Τιτζανί, 76’Ασαμόα
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντα Σίλβα, Χριστοφή, Κωνσταντίνου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γερασίμου Παναγιώτης

—————————————————————–

LIVE H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα…
2′
Ευκαιρία για την Δόξα. Το πλασέ του Ίλιτς έφυγε έξω.
5′ Νέα ευκαιρία για την Δόξα με τον Τιντζανί, απέκρουσε ο Κόστιτς.
8′ Πάει να απειλήσει η ΕΝΠ. Ο Κωνσταντίνου έκανε την επικίνδυνη σέντρα αλλά ο ΑΝτενόν βγήκε πρώτος στην μπάλα και αποσόβησε τον κίνδυνο για την Δόξα.
24′ Κατέβασε ωραία την μπάλα ο Ρουσιάς, έπιασε το σουτ με το αριστερό, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σοσκίφσκι.
33′ Μακρινό σουτ του Κοτσώνη έξω.
39′ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ η Ένωση. Ο Μέιρα έκανε την μπαλιά και ο Λαμί από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Τέλος α΄ημιχρόνου.
Έναρξη β’ ημιχρόνου…
46′
Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.
49′ ΓΚΟΛ. 1-1. Ισοφαρίζει η Δόξα. Αδράνεια στην άμυνα της ΕΝΠ, δεν κατάφεραν να διώξουν οι Ντρέξα και Μαυρουδής, η μπάλα κατέληξε στον Τιτζανί ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
76′ ΓΚΟΛ. 1-2. Παίρνει προβάδισμα η Δόξα. Έγινε η μπαλιά από αριστερά, δεν έδιωξαν οι αμυντικοί της Ένωσης και ο Ασαμόα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
85′
Επικίνδυνο γύρισμα του Ντιαβαρά από δεξιά, έδιωξε με σωτήριο τάκλιν ο Στυλιανού.

 

 

—————————————————————————————–