Η ΑΕΚ δεν πήρε ότι άξιζε στο ΓΣΠ. Για την ήττα που δέχθηκε ωστόσο από την Ομόνοια, θα πρέπει να κοιτάξει μονάχα στον καθρέφτη της και πουθενά αλλού. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή, δεν κράτησε ούτε κυκλοφόρησε την μπάλα. Δεν πίεσε την αντίπαλό της, στο βαθμό που θα έπρεπε και θα μπορούσε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν… ΑΕΚ. Μολονότι δέχθηκε νωρίς το δεύτερο γκολ, όχι μόνο δεν έχασε τη ψυχολογία της αλλά αντέδρασε, ισοφάρισε και ήταν η ομάδα που πίεζε κι έχανε ευκαιρίες για τρίτο γκολ.
Ωστόσο, πλήρωσε μια κακή αντίδραση στη φάση του τρίτου τέρματος της Ομόνοιας. Φαράζ και Σανχούρχο καθυστέρησαν να κλείσουν το χώρο και το οπτικό πεδίο στον Παπουλή, δεν μπόρεσε ούτε ο Μιλίτσεβιτς σε δεύτερο χρόνο να το πράξει και τα υπόλοιπα είναι… ιστορία.
Ο Όλτρα είπε αυτό που είναι ηλίου φαεινότερο. Η ΑΕΚ πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο μπαίνει στα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Ούτε με τη Δόξα, ούτε με την Ομόνοια ήταν αυτός που έπρεπε.
Ο ένας βαθμός στα πρώτα δύο ματς δεν είναι απολογισμός που ικανοποιεί, αλλά ο δρόμος είναι πάρα πολύ μακρύς. Πλέον σε πρώτο πλάνο μπαίνει η Ρεν…

Ανδρέας Βεντούρης