Η ΑΕΛ ολοκληρώνει αύριο (10/5) τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα με το παιχνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα. Οι γαλαζοκίτρινοι θα προσπαθήσουν να κλείσουν αυτή την αποτυχημένη χρονιά με νίκη. Μια σεζόν που θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα και να στρωθούν στην δουλειά για να παρουσιαστεί μια νέα πιο δυνατή ομάδα την νέα χρονιά.
Πλέον, αναμένεται η ανακοίνωση της πρόσληψης του Παναγιώτη Γιάννου στην θέση του τεχνικού διευθυντή, με τον ίδιο να ετοιμάζεται για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Ο κύριος Γιάννου άμεσα, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα συναντηθεί με τον Αλέξη Γαρπόζη για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Κύπριου κόουτς στην ΑΕΛ.
Θα ακολουθήσει και μια αξιολόγηση όλου του ρόστερ (σ.σ. αυτών που έχουν συμβόλαιο και για την νέα χρονιά) και μετά θα παρθούν οι αποφάσεις για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.
Ως εκ τούτου πριν την ολοκλήρωση των επαφών αυτών δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά τίποτα για κανένα, είτε είναι στο τεχνικό τιμ, είτε είναι ποδοσφαιριστής σχετικά με το μέλλον τους.

Αριστείδου Μιχαήλ