Η νεοφώτιστη ομάδα της Καρμιώτισσας έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον καλοκαιρινό σχεδιασμό και απομένει 2-3 ακόμα προσθήκες για να συμπληρωθεί το ρόστερ της. Η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών πάει για ενίσχυση στην επίθεση με ένα ακόμα ποδοσφαιριστή ενώ μια κίνηση αναμένεται να γίνει και στον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Οι μεταγραφές από την εγχώρια αγορά των Καλτσά, Χούσμπαουερ, Χούμποτσαν, Αβραάμ αλλά και Στυλιανού όπως και η προσθήκη Ζελάγια δίνουν στην ομάδα την δυνατότητα να ξεκινήσει με νέα δυναμική σε σχέση με τις προηγούμενες φορές που ήταν στην πρώτη κατηγορία. Η Καρμιώτισσα έχει προσθέσει αρκετή εμπειρία στην ομάδα της και σε συνάρτηση με τους νεοφερμένους στο πρωτάθλημα θέλει να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα που θα παλέψει επί ίσοις όροις για να παραμείνει στην κατηγορία.
Ο Ντούσαν Ούχριν Τζούνιορ έχει δουλέψει ξανά στο νησί μας και γνωρίζει το τι θα αντιμετωπίζει. Τα δείγματα από τα φιλικά της ομάδας είναι σε πρώτη φάση ενθαρρυντικά όμως τα φιλικά είναι μόνο για συμπεράσματα της τεχνικής ηγεσίας.

Αριστείδου Μιχαήλ