Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του αγώνα της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ακρίτα Χλώρακας που είναι ορισμένος για τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο γήπεδο N.Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα θα ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέχρι και 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαδικτυακά από την πλατφόρμα https://tickets.stadium-360.net/salamina/ .

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:

Γενική είσοδος: 15 ευρώ

Μαθητικό εισιτήριο: 10 ευρώ

Παιδικό: 1 ευρώ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία των φιλάθλων στους αγώνες της Α’ κατηγορίας είναι η επίδειξη κάρτας φιλάθλου στις εισόδους του γηπέδου. Κάρτες φιλάθλου εκδίδονται ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://theasis.cy.net/koa/el/home/ . Με την επίδειξη του εισιτηρίου αγώνα στις εισόδους θα πρέπει να γίνεται και ταυτόχρονη επίδειξη της κάρτας φιλάθλου και για αποφυγή καθυστέρησης όλος ο κόσμος καλείται να είναι έτοιμος με τα πιο πάνω.

Τη μέρα του αγώνα (Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου) θα λειτουργούν συνεργεία που θα παραδίδουν τις κάρτες διαρκείας στους κατόχους τους. Η παραλαβή θα γίνεται στην αίθουσα δίπλα από το βοηθητικό γήπεδο. Επειδή αναμένεται να υπάρχει συμφόρηση παρακαλούμε όσους / ες ενδιαφέρονται να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας από το γήπεδο να προσέλθουν το συντομότερο δυνατό και όχι ακριβώς πριν την έναρξη του αγώνα. Το συνεργείο δίπλα από το βοηθητικό θα είναι διαθέσιμο από τις 17:30, ενώ μέχρι τις 17:00 η παραλαβή των διαρκείας θα γίνεται από το Red Shop.

Όλοι / ες οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία τη μέρα του αγώνα ή αδυνατούν να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίτερα μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλεφωνικό κέντρο του Σωματείο στο 7000 1948 για να τους αποσταλεί μέσω ACS Courier.

Όσον αφορά τις διαπιστεύσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αλλά και σε όσους / ες έχουν προαγοράσει εισιτήρια για τον αγώνα, η παραλαβή τους θα γίνεται από το ταμείο μεταξύ της κεντρικής εισόδου και του Red Shop.