Μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο σε βάρος της Γάνδης, η Ομόνοια έχει ενώπιον της την πρεμιέρα (Δευτέρα, 19:00) του πρωταθλήματος και την εξόρμηση στην Πάφο για την αναμέτρηση με τον Ακρίτα.
Οι «πράσινοι» θέλουν να διαγράψουν την περσινή κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα, επιστρέφοντας δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου, κάτι που αποτελεί και το μεγαλύτερο στόχο της χρονιάς.
Η Ομόνοια καλείται να αρχίσει με το δεξί τη νέα σεζόν, η οποία αναμένεται απαιτητική λόγω των πολλών και συνεχόμενων αγώνων, ειδικά μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, «γρίφος» αποτελεί το πως θα παραταχθεί η ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι αναμένεται διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τις διπλές αναμετρήσεις με την Γάνδη, οι οποίοι είχαν μια άλλη ιδιαιτερότητα.
Διαθέσιμος για πρώτη φορά θα είναι ο Κασάμα, ο οποίος όμως δεν αναμένεται να είναι βασικός. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μπεζούς.
Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θα έχουν τη συμπαράσταση των φίλων τους που θα κατακλύσουν την κερκίδα των φιλοξενουμένων.
Στο μεταξύ, από το απόγευμα της Κυριακής κυκλοφόρησε η πληροφορία, περί ενδιαφέροντος των «πρασίνων» για τον Γκουίδο Καρίγιο. Πρόκειται για 31χρονο Αργεντινό επιθετικό ο οποίος έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό με παρουσία σε Εστουτιάντες, Μονακό, Σαουθάμπτον, Λεγανές και Έλτσε. Με την τελευταία, πέρσει είχε 32 συμμετοχές και 4 γκολ.