Με πολύ καλή ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και με τον Νταβίντ Καταλά να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του, ο Απόλλων φιλοξενεί απόψε στο ΓΣΠ (20:00 Cytavision) τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον πρώτο αγώνα της φάσης των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Η παρουσία του Ισπανού προπονητή και το τι θα επιχειρήσει να αλλάξει στις λίγες μέρες που βρίσκεται στο… τιμόνι, προκαλεί από μόνο του ξεχωριστό ενδιαφέρον. Έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου του, ο Απόλλων φιλοδοξεί να πάρει το αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να πάει σε μία βδομάδα στο Φάληρο με πιθανότητες πρόκρισης.
Ερωτηματικό αποτελεί η 11άδα του 43χρονου τεχνικού, από τη στιγμή που πρόκειται για το πρώτο του ματς στον πάγκο. Αν λάβουμε υπόψη τον τρόπο παιχνιδιού του όταν ήταν στην ΑΕΚ και πάει σε ένα 4-4-2 με τον δεύτερο επιθετικό να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο, τότε στο τέρμα θα είναι ο Γιοβάνοβιτς, στα στόπερ οι Ρομπέρζ-Πεϊμπέρνς ή Βουκασίν, με τους Καμπράλ και Χαμάς στα άκρα.
Στη μεσαία γραμμή επικρατέστεροι είναι οι Κολ και Χάμπος. Τις θέσεις των άκρων της επίθεσης ενδέχεται να καλύψουν οι Βα και Ονγκέντα, ενώ για την κορυφή το δίδυμο Πίττας-Ντιγκινί μοιάζει ως το επικρατέστερο.
Διαιτητής θα είναι ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Σάντσεθ, με βοηθούς τους Ραούλ Καμπανιέρο και Ινίγο Πριέτο, με τέταρτο τον Χοσέ Λουΐς Μουνουέρα.

Ανδρέας Βεντούρης