Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στους Ζωσιμάδες, μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της Λαμίας για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League. Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1, με τον Ροντρίγκο Εραμούσπε να ανοίγει το σκορ στο 13′, τον Νούνιες να ισοφαρίζει στο 58ο λεπτό και τις δύο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό. Άτυχος ξανά ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος τραυματίστηκε και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για ρήξη χιαστού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση. Είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να απειλήσει. Μάλιστα, στο 13ο λεπτό του παιχνιδιού απέκτησε και το προβάδισμα. Ο Σόρια εκτέλεσε πέναλτι από τα δεξιά, ο Εραμούσπε νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο και με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανέβουν περισσότερο. Επιδίωκαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ, αλλά ο Πριόρ ανταποκρινόταν. Η καλή στιγμή των φιλοξενουμένων κατεγράφη στο 45+3′. Ο Κορνέζος πήρε την κεφαλιά, μετά από κόρνερ, αλλά ο Κιάκος έδιωξε πριν να περάσει η μπάλα την γραμμή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό. Οι Ηπειρώτες έχασαν τον Πριόρ στο 52′, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση. Αμέσως μετά οι Φθιώτες έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Σιμόν γέμισε στην περιοχή από τα δεξιά, ο Νούνιες πρόλαβε τον Παντελάκη και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σούλη για το 1-1.

Οι Ηπειρώτες έχασαν και τον Κόντε στο 70ο λεπτό. Ο Ισπανός επιθετικός τραυματίστηκε σε μία του προσπάθεια να κλέψει την μπάλα, με την πρώτη εκτίμηση να αναφέρει ρήξη χιαστού στο αριστερό πόδι. Αμέσως μετά οι Φθιώτες έχασαν σημαντική στιγμή. Ο Τζανδάρης σούταρε, ενώ ο Σούλης ήταν πεσμένος, αλλά αστόχησε στο 72′.

Στο 77′ η Λαμία είχε νέα καλή στιγμή με τον Τσιλούλη. Μέχρι και το τέλος οι δύο ομάδες παρήγαγαν ευκαιρίες, ωστόσο το 1-1 δεν άλλαξε έως και το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πριόρ (52′ Σούλης), Εραμούσπε, Κιάκος, Παντελάκης, Σόρια, Καραχάλιος, Ροσέρο, Μπιλμπάο (80′ Τζίμας), Παμλίδης (80′ Μορέιρα), Κόντε (70′ Λώλης), Ριένστρα (70′ Λιάσος)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Γκοράνοβ, Μπεχαράνο (87′ Μπάμπης), Νούνιες, Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι (69′ Τζανδάρης), Σλίβκα, Μανούσος (69′ Γιακουμάκης)