Νέα τοποθέτηση-απάντηση από τον Νεκτάριο Πετεβίνο για τα όσα είπε ο Φανούριος Κωνσταντίνου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Για την τοποθέτηση του για τις δηλώσεις από πλευράς Απόλλων… για το πιο τίμιο πρωτάθλημα: «Εγώ διερωτήθηκα μετά την ατάκα του Φανούριου Κωνσταντίνου, του Νίκου Κίρζη και την υιοθέτηση της από τους παλαίμαχους του Απόλλωνα ότι έχουν κερδίσει το πιο τίμιο πρωτάθλημα, αν τους ρώτησε κανείς τι εννοούν. Κανέναν δεν άκουσα από τα ΜΜΕ. Κανείς δεν ρώτησε και δεχόμαστε αγόγγυστα από όλες τις πλευρές για μια ατάκα. Διερωτήθηκα αν ο Απόλλωνας κέρδισε το πιο τίμιο από τα τέσσερα που κέρδισε ή από τα 83 που διεξήχθησαν μέχρι στιγμής».
Ο Φανούριος Κωνσταντίνου διερωτήθηκε γιατί ήσασταν εξαφανισμένοι: «Ανησυχούσε ότι φύγαμε από την Κύπρο;»
Πως απαντάτε; «Να απαντήσω ως εξής. Έγιναν 83 πρωταθλήματα. Το ΑΠΟΕΛ κατέκτησε τα 28, δηλαδή το 1/3. Άρα το αν δικαιούμαστε να μιλάμε μπορεί να μας το υποδείξει ο κόσμος μας και κανένας άλλος. Όταν λέμε κάποια πράγματα πρέπει να είμαστε υπόλογοι και να τα αιτιολογούμε. Σας απάντησε τι εννοούν με το πιο τίμιο πρωτάθλημα; Δεν απάντησε».
Ο Φανούριος το θεώρησε επίθεση του ΑΠΟΕΛ προς τον Απόλλωνα: «Όταν το έκανε ο Απόλλωνας τι ήταν; Εμείς δικαιούμαστε να μιλάμε για το πρωταθλήματα. Κατακτήσαμε τα 28 από τα 83. Με την δήλωση τους μειώνουν όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Όταν μιλάμε για τίμιο πρωτάθλημα να μιλάμε για τίμιο πρωτάθλημα. Εμείς κερδίσαμε πρωτάθλημα στο τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα, δεν κάναμε διακοπές στο τελευταίο παιχνίδι».