Δεν προέκυψε κάποια σημαντική εξέλιξη στην ΑΕΚ όσον αφορά την περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα και ο καθένας μπορεί μεν να οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως όσο περνάει ο χρόνος και δεν έρχεται, τόσο… απομακρύνεται, αλλά αυτό θα μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα τις επόμενες 2-3 μέρες, αν και εφόσον ο Πορτογάλος συνεχίσει να… αγνοείται.
Ο Τσάβι Ρόκα βλέπει ήδη πάντως τα επόμενα ονόματα που έχει στο μπλοκάκι του. Θα ήταν χαζό να πιστεύει κανείς ότι κάθεται και περιμένει τον (κάθε) Μπρούνο Γκάμα με σταυρωμένα τα χέρια…
Θέλει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ακραίου επιθετικού το συντομότερο, αν και το αρνητικό είναι πως όποιος και να αποκτηθεί, δεδομένα θα έχει χάσει τα πρώτα δύο φιλικά στην Ουγγαρία.
Το πρώτο με την Κραϊόβα που ήδη διεξήχθη και το σαββατιάτικο κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης, στο «Oberwart Stadion», χωρητικότητας 7000 θεατών. Το ματς το οποίο αποτελεί ασφαλώς ένα πολύ δυνατό τεστ, θα αρχίσει στις 17:30 ώρα Κύπρου και οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να το παρακολουθήσουν σε live streaming στην ιστοσελίδα https://tv.skrapid.at/.

Ανδρέας Βεντούρης