Με το μυαλό στη ρεβάνς με την Μπότεφ (Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 20:00) ομάδα και κόσμος. Όλα συνηγορούν ότι στο ΓΣΠ, θα δημιουργηθεί η πρώτη καυτή ατμόσφαιρα για τη σεζόν 2022-23 με την πιθανή προσέλευση 10 χιλιάδων φιλάθλων.
Αυτό είναι που θέλουν και οι ποδοσφαιριστές ώστε να μπουν στο γήπεδο με το στήριγμα του κόσμου και στη συνέχεια να κάνουν στο γήπεδο τη δουλειά τους φτάνοντας στην πρόκριση.
Αναφορικά με τα αγωνιστικά νέα, ο Σωφρόνης Αυγουστή, περιμένει να δει πιο έτοιμους τους Μαρκίνιος, Ντογκαλά που ίσως να είναι στην 11άδα, ενώ ο Ανδρέας Καρώ ίσως να συμπεριληφθεί στην αποστολή του επαναληπτικού.
Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος ο Λούκας Σόουζα, μετά το κτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα της Τετάρτης στη Σόφια.
Αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση, κορυφώνονται οι ενέργειες και από μέρα σε μέρα θα προκύψουν εξελίξεις.
Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, προ των πυλών του Αρχάγγελου είναι ένας κεντρικός μέσος και ένας ακραίος επιθετικός.
Σήμερα επιστρέφει από την Ιταλία ο Πρόδρομος Πετρίδης και ενδεχομένως να έχει να ανακοινώσει κάποια νέα για τις εκεί επαφές του ε αντικείμενο το οικονομικό.