Η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με την Παρτιζάν στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη στην «Αρένα» και ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα, μαζί με τους συνεργάτες του συνέχισαν την κατασκοπεία, ενώ πιστεύουν όλο και περισσότερο στην πρόκριση, βλέποντας πως οι Σέρβοι δεν έκαναν καθόλου καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Παρτιζάν ηττήθηκε με 1-0 από τη Νόβι Παζάρ εκτός έδρας, και δεν βρίσκονται σε καλή φάση. Ο Στόλιτσα παρέταξε την ομάδα του με σχηματισμό 4-3-2-1, όπως και στα προηγούμενα ματς. Κάτω από το τέρμα ήταν Στεάνοβιτς, δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα οι Ζίβκοβιτς, Σανιτσάνιν (ο οποίος στο 23’ δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε), Βούγιατσιτς, και Ουρόσεβιτς. Στη μεσαία γραμμή οι Αντράντε και Φέισα έχοντας μπροστά τους, ως επιτελικό μέσο τον Νάτσο. Στο ένα άκρο της επίθεσης ο Πέτκοβιτς, στο άλλο ο Μένινγκ και στην κορυφή ο Γκόμες. Ως αλλαγή πέρασαν οι Ντιαμπατέ, Μπέλιτς και Μπαζντάρ στις θέσεις των Νάτσο, Πέτκοβιτς και Μένινγκ.
Ο 43χρονος τεχνικός πρώτη φορά χρησιμοποίησε αυτή την 11άδα όπως έγινε και τις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις. Δηλαδή ποτέ έως τώρα, δεν έπαιξε με τους ίδιους 11.
Η Παρτιζάν  σε 4 ματς δέχθηκε ισάριθμα γκολ, ενώ επιθετικά έχει παίκτες επιπέδου που μπορούν να σκοράρουν και να κάνουν τη διαφορά, μόνο που όπως η ομάδα τους, δεν ξεκίνησαν όσο θετικά θα ήθελαν. Ναι μεν πέτυχαν 7 γκολ σε 4 αγωνιστικές, αλλά σκόραραν μόνο στην πρεμιέρα και στη 2η «στροφή» (4-0 και 3-3 αντίστοιχα). Επίσης, οι Σέρβοι μετρούν τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη (δύο ισοπαλίες, μια ήττα), με τη μοναδική επιτυχία τους να τη σημειώνουν στην 1η αγωνιστική (4-0).
Το καλό για την ΑΕΚ, είναι πως έρχονται με την ψυχολογία τους στα… τάρταρα, καθώς έχασαν από μια ομάδα (Νόβι Παζάρ) που μετρούσε τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Θράσος Δημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

https://balla.com.cy/2022/07/29/itta-prin-tin-aek-gia-partizan-vinteo/