Με ένα μήνυμα στα social media, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε ότι την Κυριακή επιστρέφει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το φιλικό με την Ράγιο Βαγεκάνο!
«Ο βασιλιάς παίζει την Κυριακή». Με αυτό το σχόλιο στα social media, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προανήγγειλε την μεγάλη του επιστροφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίχως να δώσει περισσότερες πληροφορίες, αν η επιστροφή είναι μόνιμη ή προσωρινή.

Ο Πορτογάλος άσος που είχε συνάντηση με την διοίκηση των κόκκινων διαβόλων, είχε επιμείνει στο αίτημα του για μεταγραφή, ωστόσο προ του αδιεξόδου φαίνεται ότι έβαλε νερό στο κρασί του.
Ο CR7 μπήκε στην αποστολή για τη Ράγιο Βαγεκάνο (Κυριακή) και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην ομάδα του Βαγέκας.
Ωστόσο, ο Κριστιάνο δεν είναι ο μόνος που επιστρέφει στους «κόκκινους διαβόλους», αφού σε θεσμικό ρόλο συμβούλου επιστρέφει και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος θα έχει συμβουλευτικό ρόλο σε όλες τις αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη και την πρόοδο του συλλόγου, ενώ σε ανάλογο πόστο τοποθετείται και η παλιά μεγάλη δόξα του συλλόγου, Μπράιαν Ρόμπσον.