Ο Ανδρέας Μακρής ήταν μια μεταγραφή για την ΑΕΛ η οποία ήταν λίγο πολύ γνωστή εδώ και αρκετό καιρό. Ο διεθνής Κύπριος εξτρέμ επιστρέφει μετά από τρία χρόνια θέλοντας να έχει όπως και την περίοδο 2018/19, μια πολύ καλή χρονιά. Άλλωστε οι αναμνήσεις από την χρονιά που ήταν στην ΑΕΛ ήταν εξαιρετικές για τον ίδιο καθώς πανηγύρισε και το κύπελλο με τους γαλαζοκίτρινους. Είναι λοιπόν μια μεγάλη πρόκληση για τον Κύπριο επιθετικό να επαναλάβει αυτή τη σεζόν…
Ο ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί να… συστηθεί και πάλι στην ομάδα του καθώς από το ρόστερ της ΑΕΛ προ τριετίας ελάχιστοι έχουν παραμείνει. Συγκεκριμένα συνεχίζουν στην ΑΕΛ μόνο οι Τεσέϊρα και Ζντραβκόφσκι, από τους συμπαίκτες που είχε τότε.
Στο ρόστερ είναι και οι Πρόσεκ και Παντελή που ήταν και προ τριετίας αλλά τουλάχιστον ο πρώτος δεν θα συνεχίσει σίγουρα, ενώ θα περιμένουμε για τον Παντελή αν θα είναι μέρος της νέας ΑΕΛ.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το… χρηματιστηριακό στάτους που συνοδεύει τον ποδοσφαιριστή. Οι μετακινήσεις του από Πάφο σε Ανόρθωση, Ανόρθωση σε Γουόλσολ, Γουόλσολ σε ΑΠΟΕΛ αλλά και ο μονοετής δανεισμό του από το ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΛ έφεραν στα ταμεία των διαφόρων ομάδων του ένα συνολικό ποσό των 650,000 ευρώ. Και όλα αυτά στα 26 του χρόνια.

Αριστείδου Μιχαήλ