Ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη εικόνα από τη Χρόνινχεν στο μεγαλύτερο κομμάτι της φιλικής αναμέτρησης, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε αρκετό για τους παίκτες του Λουτσέσκου να κερδίσουν το φιλικό, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Ο Κωνσταντέλιας άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο στο 49′, με τους Ίρανταστ και Ντελέου στο 78′ και το 85′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.
Για τον Δικέφαλο, ντεμπούτο έκανε ο Κοτάρσκι, ο οποίος όταν χρειάστηκε να επέμβει φώναξε “παρών”. Ο ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο κομμάτι των ημιχρόνων ήταν ανώτερος, κατεβάζοντας στροφές προς το τέλος των 45λεπτων, κάτι που πλήρωσε στο δεύτερο με τα δύο γκολ που παίχτηκε.
Ο ΠΑΟΚ είχε από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο, με τους Ζίβκοβιτς στο 12′ και Κωνσταντέλια στο 65′. Στο επιθετικό κομμάτι έβγαλε φάσεις, ωστόσο δεν έδειξε αποτελεσματικότητα, ενώ θετικό βαθμό παίρνει και στο κομμάτι των μεταβάσεων από άμυνα σε επίθεση και αντιστρόφως.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος: Κοτάρσκι, Τζίμας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Καντουρί, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα.
Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στο δεύτερο μέρος: Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Μιχάι, Ράφαελ Σοάρες, Τσιγγάρας, Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Φιλίπε Σοάρες, Ρικάρντο Τσόλακ.