Το ΑΠΟΕΛ επεφύλαξε στον κόσμο του μία πολύ ευχάριστη έκπληξη αργά το βράδυ του Σαββάτου, ανακοινώνοντας την καταρχήν συμφωνία με τον Λούκας Βιγιαφάνιες (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Πρόκειται δίχως αμφιβολία για μία μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα της Λευκωσίας, καθώς είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος κι ως 8άρι, αλλά ακόμη κι ως ακραίος επιθετικός.
Ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος στις 4 Οκτωβρίου θα κλείσει τα 31 του χρόνια, θεωρείται μεταγραφή από το πάνω ράφι και πιστώνεται στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, που κινήθηκε με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο για να φέρει τον Αργεντινό στον Αρχάγγελο.
Ο Βιγιαφάνιες είχε ετήσιες απολαβές στον Παναθηναϊκό ύψους 700.000 ευρώ, ωστόσο οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είναι μεν μεγάλο το ποσό που δαπανήθηκε, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα όσα έπαιρνε στους «πράσινους».
Ο Βιγιαφάνιες θα είναι στην Κύπρο αρχές της ερχόμενης βδομάδας και θα δώσει το παρών του στο ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον επαναληπτικό με την Μπότεφ!